Haltápok

Coppens tápok:

coppens_tapTavi halaink egészségének és jó kondíciójának megõrzése minden haltartó számára az egyik legfontosabb dolog. Ehhez kínálom a világviszonylatban is igen elismert Coppens cég termékeit, melyek kiemelkedõ minõségük mellett ár érték arányban is messze az egyik legjobb választásnak bizonyulhatnak.
A coppens haltápok, koi eledelek válogatott összetevõkkel, megfelelõ vitaminokkal kiegészítve segítik elõ halaink megfelelõ fejlõdését, gyönyörû színük megõrzését és egészségük megtartását. Kisebb és nagyobb tavakhoz is egyaránt tudok tápot ajánlani, mert táp vásárlásakor a tó méreteit is figyelembe kell venni. Kisebb tavakhoz alacsonyabb fehérjetartalmú tápokat érdemes választani, hiszen teljesen feleslegesen etetnék az erõsebb tápokkal, halaink alkalmazkodnak a tó méretéhez és úgyis csak akkorára nõnek, amennyi helyük van.
Mindegyik tápom 3 és 6 mm-es szemcseméretben kapható így a kisebb és a nagyobb halak egyaránt kényelmesen tudnak csipegetni. Ha szeretné változatosan etetni kedvenceit válasszon több fajta tápot, így halai tuti nem unják meg a kaját, és minden egyes alkalommal igazi tülekedés lesz etetéskor. Ami valljuk be õszintén, az egyik legjobb dolog a tavazásban. Természetesen azért figyelni kell, hogy ne etessük túl õket. Amit néhány perc alatt nem kapkodnak össze, azt le kell hálózni a vízrõl, hogy ne szennyezze azt feleslegesen. Saját megfigyelés, hogy a Coppens tápok ugyan megszívják magukat vízzel, de nem kezdenek szétmállani, ahogy azt más tápok teszik, így ha nincs idõnk vagy kedvünk a hálózásra, akkor sincs nagy baj. Persze rendszert ne csináljunk belõle, jobb a békesség.

Jelenlegi kínálat:
Pond Pellett 3 és 6 mm: 1090 Ft/kg
Grower 3 és 6 mm: 1390 Ft/kg
Allround Mix 3 és 6 mm: 1690 Ft/kg
Wheat Germ 3 és 6 mm: 1690 Ft/kg
Top Koi 3 és 6 mm: 2490 Ft/kg
Toktáp 3 és 6 mm: 1390 Ft/kg