Haltápok

Coppens tápok:

coppens_tapTavi halaink egészségének és jó kondíciójának megőrzése minden haltartó számára az egyik legfontosabb dolog. Ehhez kínálom a világviszonylatban is igen elismert Coppens cég termékeit, melyek kiemelkedő minőségük mellett ár érték arányban is messze az egyik legjobb választásnak bizonyulhatnak.
A coppens haltápok, koi eledelek válogatott összetevőkkel, megfelelő vitaminokkal kiegészítve segítik elő halaink megfelelő fejlődését, gyönyörű színük megőrzését és egészségük megtartását. Kisebb és nagyobb tavakhoz is egyaránt tudok tápot ajánlani, mert táp vásárlásakor a tó méreteit is figyelembe kell venni. Kisebb tavakhoz alacsonyabb fehérjetartalmú tápokat érdemes választani, hiszen teljesen feleslegesen etetnék az erősebb tápokkal, halaink alkalmazkodnak a tó méretéhez és úgyis csak akkorára nőnek, amennyi helyük van.
Mindegyik tápom 3 mm-es szemcseméretben kapható, mert ez az a méret, amit a kisebb és a nagyobb halak egyaránt kényelmesen tudnak fogyasztani és jobban is hasznosul halaink emésztőrendszerében. Ha szeretné változatosan etetni kedvenceit válasszon több fajta tápot, így halai tuti nem unják meg a kaját, és minden egyes alkalommal igazi tülekedés lesz etetéskor. Ami valljuk be őszintén, az egyik legjobb dolog a tavazásban. Természetesen azért figyelni kell, hogy ne etessük túl őket. Amit néhány perc alatt nem kapkodnak össze, azt le kell hálózni a vízről, hogy ne szennyezze azt feleslegesen. Saját megfigyelés, hogy a Coppens tápok ugyan megszívják magukat vízzel, de nem kezdenek szétmállani, ahogy azt más tápok teszik, így ha nincs időnk vagy kedvünk a hálózásra, akkor sincs nagy baj. Persze rendszert ne csináljunk belőle, jobb a békesség.

Jelenlegi választékunk: